Értékeink

Célunk, hogy Ön mindig biztonságosan vezethessen, még vizes körülmények között is.


Vállalatunkat az örök elégedetlenség mozgatja: mindig azt keressük, hogyan fejleszthetnénk még tovább termékeinket, és hogyan tehetnénk még örömtelibbé a vezetést az Ön számára. Hogy mindig tudjuk, mit kell szem előtt tartanunk ahhoz, hogy kiemelkedjünk a tömegből, négy márkaértéket emeltünk ki. Ezek határozzák meg, kik vagyunk és miben hiszünk. 

01_Our_values
02_Our_values

Technológia

Mindig is újítók voltunk, és ez a jövőben sem lesz másként. Mi voltunk az első gyártó, amely bevezette a cikcakkos mintázatú futófelületet a csúszásgátló hatás érdekében (még 1912-ben). 1969-ben mi alkottuk meg a világ első „esőabroncsát”, és mi fedeztük fel elsőként a forgásirányú, V alakú futófelület-mintázat előnyeit. Kutatás-fejlesztési csapatunk intelligensen közelíti meg a design kérdését, és a legvalószínűtlenebb forrásokból is képes ihletet meríteni. Ez a szellemi nyitottság vezetett a Shark Skin technológia kidolgozásához, amely a biomimikri módszerével reprodukálja a cápabőr vízeloszlató és ellenállás-csökkentő hatását.

03_Our_values

Biztonság

Ön azáltal, hogy tőlünk vásárol abroncsokat, a saját testi épségét bízza ránk. Mi pedig rendkívül komolyan vesszük ezt a felelősséget. Hála a nedves és téli útviszonyokra való abroncsok fejlesztése terén felhalmozott tapasztalatunknak, páratlan ismeretekkel rendelkezünk a vízeloszlatásról, amellyel megelőzhetjük a vízen csúszást, és a vonóerő-átadásról, amely fenntartja a tapadást. Talán nem meglepő, hogy először versenyautóabroncsok gyártójaként kerültünk be a köztudatba. Ez volt a legjobb alkalom, hogy híressé váljunk minőségi alapanyag-keverékeinkről és intelligens futófelület-kialakításunkról.

04_Our_values

Elérhetőség

Küldetésünknek tekintjük, hogy vásárlóink megismerjék termékeinket és azok előnyeit. Folyamatosan azon igyekszünk, hogy megértsük az Ön szükségleteit, és sohasem vakítjuk Önt tudományos frázisokkal vagy lekezelő közhelyekkel. A tényeket osztjuk meg Önnel, érthetően és őszintén – szükség esetén bemutatókkal és hasonlatokkal szemléltetve –, aztán Önre bízzuk a döntést, hogy melyik abroncsot választja.

05_Our_values

Optimizmus

Szeretjük az esőt. Ezért töltünk annyi időt a tanulmányozásával. Ugyanígy tekintünk a hóra és latyakra is. Nem tartjuk ezeket az örömteli vezetés akadályának – épp ellenkezőleg. Olyan abroncsokat készítünk, amelyekkel Ön mindenféle időjárás mellett élvezheti a vezetést. Tudjuk, milyen jó érzés úgy hajtani át a tócsákon, hogy közben nem kell a vízen csúszás miatt aggódni. Magunk is megtapasztaltuk a nagy sebességgel való kanyarodás örömét, abban a tudatban, hogy abroncsaink biztonsággal tapadnak az útfelülethez. Elköteleztük magunkat a folyamatos fejlődés mellett, így Ön tudhatja, hogy felhőtlen örömmel vezethet, hiszen a biztonsága mindig jó kezekben van.

Uniroyal. A Continental márkacsoport tagja.*